<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8806921838682166624\x26blogName\x3d//unicornism\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://just2makeyousmile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://just2makeyousmile.blogspot.com/\x26vt\x3d8156833938766378141', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
bonjour ~

This blog was opened by aZE:Ah to accommodate her mindless musing and daily ranting. Enjoy yourself here and don't take what's not yours! Established on 2011.

: aziah ezzati, 6 June, malaysian .
+ follow | Email | FB | Aff | twitter

banner:

chitchat:



recent update :
2013, Aku Masih Seorang Hamba
written on Wednesday, 25 December 2013 @ 12:10 am ✈


Assalamualaikum.

Regarding of the title, confirm la aku nak 'borak' pasal 2013. Banyak benda berlaku kat 2013. Tapi, tbh memang aku nak tinggalkan 2013 ni cepat-cepat. Banyak kenangan pahit. 

Alhamdulillah, sepanjang 2013 aku dijauhkan dari melakukan perkara-perkara maksiat. Thanks kat guru kelas yang menyedarkan aku. Aku ingat lagi nasihat dia...

"Awak tak payah la bercinta-cinta masa sekolah ni. Suami saya tu pun, saya tak sangka dia pernah jadi senior saya masa form 4. Jodoh tu Allah dah tetapkan masing-masing. Awak tak payah la risau. Sampai masanya awak taulah jodoh awak."

Yep, tulah nasihat dia. Ni lah salah satunya guru kelas yang aku rasa bertanggungjawab bila pelajar dia terlibat dalam masalah sosial. Aku respect gila kat cikgu ni. Kata-kata dia selalu jadi pendorong untuk aku.

Masalah dengan kawan sekelas, tak payahlah cerita. Kejap ok, kejap tak. Aku pun tak tau apa masalah dia. Ada je yang tak kena. Ah, malas lah nak cerita~

Semalam abang aku belanja cool blog. Macam biasa la, feveret aku, vanilla. Bila aku goncang, dia terjatuh. Habis berkecai. Nasib baik dekat dengan bilik air, tinggal tolak guna mop je. Syokla kene bahan dengan abang2 aku. Abang aku suruh tulis dekat blog, so here it is.

Aku nak citer pulak pasal trip dengan family dekat Kuala Lumpur. Jalan punyalah sesak. Aku pun tak faham macam mana orang kl betah duduk kat situ. Dengan mat bangla kiri kanan. Rengit jugak pilihan aku /*buat love sign dengan tangan

Serius bosan. Dahla kena jalan kaki (sebab sesak sangat sampai sanggup jalan kaki), tak pergi pun tempat2 menarik kat situ. /*mencebik

Lagi nak bagitau! Skin dah tukar, header pon >3<



Omey tak? Simple je kan? Memang aku suka yang simple2 je. Okey la ni,kan? *angkat2 kening. Kenapa unicorn? Sebab aku minat Lay dari grup EXO. Comel, k. Dimple dia dalam ^.^
Banner pun baru tukar tadi :)

Kedua-duanya, aku buat sendiri. Jadi aku nak announce, aku akan menerima tempahan~ Lol, ada ke yang nak tempah dengan aku ==" Gurau k yang tadi tu. Saja buat lawak xD 

Assalamualaikum.






{back to top}






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life