<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8806921838682166624\x26blogName\x3d//unicornism\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://just2makeyousmile.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://just2makeyousmile.blogspot.com/\x26vt\x3d8156833938766378141', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
bonjour ~

This blog was opened by aZE:Ah to accommodate her mindless musing and daily ranting. Enjoy yourself here and don't take what's not yours! Established on 2011.

: aziah ezzati, 6 June, malaysian .
+ follow | Email | FB | Aff | twitter

banner:

chitchat:



recent update :
30 September
written on Thursday, 3 October 2013 @ 9:45 am ✈


 



Lama gila dah kot aku tak update blog ni. bersawang, berhabuk, berlumut. tapi oke la sebab at last aku siap jugak revamp blog ni /guling2. setelah lama mencari skin untuk blog ni. nampak simple tapi kemas /jack blog sndri. hentikan kemerapuan ini....

30 Sept 2013-hari tu memang gila. tapi, okelah untuk budak form 2, dah boleh arrange event /slapped hard. guru kelas yang cadangkan, dia macam challenge kelas aku untuk buat jamuan akhir tahun ni. aku  dengan kawan2 aku in-charge buat banner/bunting untuk event tu. event tu 100% pakai duit kelas so takde problem sangat /rolled eyes. selain main course, budak yang nak sponsor makanan pun ramai jugak. orang panggil 'pot luck'. jadi untuk post kali ni, as you know, akan penuh dengan gambar dari perkataan.

tersenyum cikgu Aida dapat makan free~

Cikgu Zaid serang dulu

contoh pelajar yang baik, bagi cikgu makan dulu

tersnap waktu diorang pandang tempat lain...

excited cikgu hasniza dapat kopok :P

yang dalam bekas kecik tu cupcake, bukan dodol..



i'm not a good photographer...gambar air pon nak ambik

candid semuanya :D


nasi tomato as main course, mee kari tajaan Ili

human, always be a food photographer

aku tak tau lense tu menghala ke mana xD

barisan tetamu "vip" kononya /muntah hijau

gambar sisa pon aku snap

sambut birthday cikgu sulastri sekali :)



Maka tamatla sudah post ni. lagi satu nak inform yang aku dah disable comment. biar aku je la yang tau apa diorang comment. sorry for any humiliation . i write what i feel.

{back to top}






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life